Mand finder kvindes mobil: Logger på hendes Tinder-profil og efterlader uhyggelig besked på Facebook

Australske Monica Cook var rigtig ærgerlig, da hun forleden opdagede, at hun havde glemt sin mobiltelefon i toget. Den uheldige kvinde blev dog rigtig glad, da hun fik at vide, at den var blevet indleveret på en station tæt ved Sydney.

Men hendes glæde var kort, da hun opdagede, hvad den mandlige finder havde foretaget sig med hendes telefon.

Læs også: Jessica Albas selfie skaber panik: Hvem er den uhyggelige mand i baggrunden?

Det havde lykkedes ham at gætte hendes adgangskode til mobilen og derefter loggede han på hendes Tinder-profil og fandt sig selv - en mand ved navn Luke - og swipede til højre. Til sidst skrev han en meget personlig og uhyggelig besked på Facebook til Monica.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Hi Monica! I found your phone on the train, you should really change your unlock password as that was an easy guess....

Opslået af Monica Cook på 14. januar 2016

I beskeden til Monica stod der følgende:

"Hej Monica! Jeg fandt din mobil i toget, du skulle virkelig ændre din adgangskode, da den var nem at gætte. Forresten flot profilbillede. Jeg håber, at du kom frem til din destination, selvom din opal, kreditkort og 50 dollars lå i dit mobiletui. Jeg lader det hele blive i etuiet til dig, men jeg putter mit visitkort indeni til dig. Jeg har opdateret din status, så du ved din telefon er i sikkerhed og i pæne hænder, desuden er det her noget at grine over med en drink senere….Åh jeg har også været inde på din Tinder-profil og swipet til højre på Luke, så du kan se profilen på den ærlige fyr, der fandt din telefon og afleverede den tilbage på Town Hall Station. Ha' en god dag".    

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip