Mand forsøger at sælge sin pistol, men han får et kæmpe chok

Det gik helt galt, da en amerikansk mand ville af med sin pistol og aftalte et møde med en køber, beretter KIRO-TV.

Sælgeren af en Sig Sauer-pistol tog den 6. oktober til Washington sammen med sin 21-årige ven for at mødes med en potentiel 23-årig køber, der ville give små 6000 kroner for den - svarende til 1000 dollars.

Læs også: Synsskadede Louise samlede mod og tog et selfie: Nu hyldes hun på Facebook 

Ifølge politiet mødtes de tre parter på en p-plads og besluttede at tage hjem til den interesserede køber, for at sælgeren kunne vise, hvordan pistolen skulle renses og samles.

Men inden de nåede videre, puttede sælgerens ven ammunition i våbnet og rettede det mod sælgeren og sagde: "Hvordan føles det at blive røvet med sin egen pistol?".

Læs også: Kvinde redder sin mands liv, da hun stikker ham ned

Derefter fik sælgeren frarøvet sin mobiltelefon og blev truet med, at det ville få konsekvenser, hvis han kontaktede politiet.

Med hjælp fra politiet fandt offeret på Facebook den 23-årige potentielle køber, som stod i ledtog med sælgerens ven. På Facebook var der billeder af "køberen", der poserede med en pistol, der påfaldende meget lignede den stjålne Sig Sauer.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

Både den 21-årige og den 23-årige mand er nu anholdt og anklaget for røveri. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip