Mand fra bombealarm ved hotel bliver sigtet for indbrud

Den mand, som natten til lørdag forårsagede en bombealarm på Hotel Marriott i København, er blevet sigtet for et indbrud på den københavnske vestegn.

Politiet fandt ikke en bombe i hans bil, men derimod tyvekoster fra et indbrud på vestegnen, oplyser Københavns Politi.

Tyvekosterne, der ifølge politiet er mindre effekter, stammer fra et indbrud på Københavns Vestegn, og her oplyser politiet, at manden er løsladt efter endt afhøring. Det får heller ingen konsekvenser, at manden med sin adfærd udløste bombealarm.

Der er tale om en 36-årig mand, der også er fra den københavnske vestegn.

Den 36-årige kørte kort før klokken 01.30 natten til lørdag op foran Hotel Marriott i sin bil og opførte sig så mærkeligt, at hotellets personale alarmerede politiet. Der opstod frygt for, at bilen kunne indeholde en bombe.

De hotelgæster, som har værelser på den side af hotellet, hvor bilen holdt, blev evakueret, og forsvarets bomberyddere blev tilkaldt for at gennemsøge bilen og området omkring hotellet.

Biltrafikken på Kalvebod Brygge var generet i flere timer lørdag morgen, mens bomberydderne arbejdede på højtryk.

Ved 9.30-tiden kunne Københavns Politi afblæse bombealarmen og genåbne den trafikerede gade.

Imidlertid meddelte politiet, at der var fundet to kufferter i bilen med indhold, som politiet ville undersøge nærmere. Det er disse effekter, som nu har vist sig at stamme fra et indbrud.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip