Mand friede til sin kæreste gennem avisens kryds og tværs

Der er gennem tiden forsøgt med mange kreative indslag, når giftemodne mænd og kvinder har ville overraske deres kærester med det ultimative spørgsmål, men britiske Matthew Dick mand må tage prisen, som det års mest ihærdige frier, i sin iver for at få kæresten Delyth Hughes til at sige ja. 

Han kontaktede avisen The Times og spurgte, om han ikke måtte få sit frier-budskab flettet ind i avisens krydsord, hvilket avisens krydsords-redaktør accepterede efter lidt betænknigstid. 

Læs også: Pinligt eller romantisk: Svigermor skvatter lige inden, han falder på knæ og frier

Krydsordet åbnede med 'Smuk walisisk pige, som de fleste tror, ikke helt er der endnu', hvortil svaret lød på mandens kærestes navn 'Delyth'.

En anden linje gik 'vil du gfite dig med mig', hvortil svaret lød 'frieri'.

Da avisen kom ind af døren om morgenen, tog Matthew Dick avisen med hen til morgenbordet, hvor han viste krydsordet til sin kæreste med understregninger af ordene, der var relateret til frieriet. 

- Hun så overrasket ud, og hun sagde ikke noget i omkring 30 sekunder, men udbrød så et nej - hvilket hun synes var vildt sjovt. Men så sagde hun ja, hvorefter jeg fortalte hende, at det altså var avisens rigtige krudsord, og ikke noget jeg havde printet ud, siger Matthew Dick, ifølge AP. 

Læs også: 5-årig hjælper sin far med at fri til mor på toppen af bjerg

Og hans kommende brud var mildest talt imponeret. 

- Han kan være en fantastisk blærerøv, og det her var typisk ham. Jeg har hørt alle farverige frier-historier, men den her overgår dem alle. Det er så specielt og nørdet, siger hun. 

Og selvom The Times er glade for at have hjulpet med frieriet, så understreger de, at det ikke vil gentage sig igen. 

 

 

Dagens Gossip