Mand fundet med hukommelsestab: Hvem er jeg?

Manden kalder sig i dag John Smith, men har fortsat ingen erindring om, hvem han er.

Han blev fundet forkommen i et industriområde i Oslo i december. Noget tyder på, at han har været udsat for en forbrydelse, lyder det fra norsk politi. De vil dog ikke uddybe, hvad der tyder på det.

Læs også: Mysterium: Amerikaner vågner med hukommelsestab - og taler pludselig svensk

Manden snakker flydende engelsk, dog med østeuropæisk accent. Han taler desuden tjekkisk, polsk, slovakisk og russisk.

- Vi kom til et punkt i efterforskningen, hvor vi havde forsøgt alt uden at komme nogen vegne. Derfor går vi nu i samråd med manden selv ud med et billede af ham, siger politiadvokat Sturla Henriksbø til vg.no.

Han fortæller desuden, at manden oprindeligt ikke ønskede sit billede ud, da han ikke vil være verdenskendt. Men efter fire måneder uden resultat er han alligevel gået med til det.

Læs også: Kvinde opdigtede voldtægt for at dække over barnemord

Manden er formentligt i 20'erne, 187 cm høj, har blå øjne og mørkeblondt hår.

- Han ræssonerer og tænker klart, men er svært præget af situationen, siger Sturla Henriksbø, der også fortæller, at manden har været meget samarbejdsvillig og beredvilligt svaret på spørgsmål, så godt han kunne.

Norsk politi har været i kontakt med kolleger i Danmark, Sverige, Polen, Ukraine, Moldova, Estland, Litauen, Letland, Bulgarien, Rumænien, Tjekkiet, Rusland, USA, Canada, Storbritannien og Brasilien - uden at det har givet resultater.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip