Mand går amok: Vanvittige overfald mod tilfældige kvinder i Vejle

En mand, der beskrives som 18-25 år, går tilsyneladende til angreb på tilfældige kvinder i Vejle. Politiet har indtil videre modtaget flere anmeldelser fra kvinder, der overraskes af mandens voldelige udbrud: 

Torsdag i sidste uge meldte en 43-årig kvinde, at hun pludselig havde fået et flyverspark i ryggen foran en restaurant på Dæmningen i Vejle. Fem minutter senere melder en kvinder at hun umotiveret fik et knytnæveslag i hovedet. Det skriver lokalavisen.dk.

- Manden er stadig på fri fod og fortsætter tilsyneladende sine vanvittige overfald, oplyser politikommissær John Skjødt fra Vejle Lokalpoliti.

LÆS OGSÅ: Under bæltestedet

En af kvinderne beskriver overfaldet på Facebook således:

- Kommer gående helt almindelig på vej hjem fra job og er på vej forbi en person ved lyskrydset. Hvorefter han helt uhæmmet vender sig mod mig, rykker fat i mig og spænder ben for mig og kaster mig i jorden.

Poliitet søger nu efter vidner, der kan hjælpe med at finde den unge mand. Han beskrives som 180-185 cm høj, mellemøstligt udseende, kort sort hår og iført en sort hættetrøje, sorte sportssko og camouflagefarvede joggingbukser. Politiet kan kontaktes på telefon 114.  

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip