Mand gik ikke i bad i et år - alligevel var kvinderne vilde med ham

Det lyder utroligt, at en mand kan undvære sit daglig bad under den varme bruser i tolv måneder. Men det lyder endnu mere utroligt, at manden kan lave damer på den konto.

Men det er altså tilfældet for den 27-årige amerikanske miljøforkæmper, Rob Greenfield, som ikke har stået under bruseren eller ligget i badekarret i det sidste år. Det skriver den amerikanske avis Metro.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Et brusebad kan gøre dig syg

Til gengæld har Rob benyttet sig af naturlige vandressourcer såsom havet, søer, bandfald, kilder og regnvand. Alt sammen for at inspirere folk til at være mere bevidste om, hvordan simple handlinger påvirker verden omkring dem.

Robs grønne udfordring er ikke kun noget, Moder Jord sætter pris på, men det gør flere kvinder også, afslører miljøforkæmperen i et interview med Metro.  

- Under bade-udfordringen fik jeg en masse ægteskabstilbud, smil og "high fives", fortæller Rob Greenfield, der også har prøvet at leve af mad fra affaldscontainere i en uge, til Metro.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Mens den gennemsnitlige amerikaner bruger ca. 378 liter vand om dagen, brugte Rob under den etårige antibade-periode kun 7,5 liter vand dagligt.

Så måske er moralen, at hvis du vil gøre kur til damer, så skru ned for badet og hop i havet?

 

Dagens Gossip