Mand giver ældre kvinde sit livs skideballe - og man forstår ham godt

Brandi Newman lagde forleden denne video på facebook.

I den flipper en mand ud på en ældre kvinde, som sidder i en splinterny bil.

Kvinden - der vitterligt får læst og påskrevet i en grad, så det må være hendes livs skideballe - har nemlig brugt sin pensionisttilværelse på at tigge penge.

Læs også: Chauffør fik nok af uvorne unger: Låste skolebørn inde i bussen

“Jeg gav kvinden i denne video penge den anden dag, fordi hun holdte et skilt, hvor der stod 78-årig enke har brug for penge til mad. I dag kører jeg så ind på Shell på det samme hjørne og ser hende sidde i en nuttet lille Fiat,” skriver Brandi Newman til videoen på facebook.

Mens Brandi Newman sad i sin bil og sydede over, at hun var blevet svindlet af den ældre kvinde, kom en anden af kvindens godgører forbi. Og den opførsel ville han ikke finde sig i.

Læs også: Ung kvinde kunne ikke drikke vand: Indtil lægerne fjernede den ulækre årsag

"Jeg gav dig fire dollars i torsdags og spiste derfor ikke selv. Og så kører du rundt i den bil!," raser han blandt andet.

Se optrinnet i videoen nedenfor.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Brandi Newman.

 

 

Dagens Gossip