Mand kørt ned og en anden stukket med kniv på Amager

Der er mandag formiddag stadig ingen anholdte, efter at en person med vilje er blevet kørt ned, mens en anden er stukket med kniv under tumult mellem to grupperinger sent søndag aften på Amager i København.

Ingen af de involverede er kommet alvorligt til skade, men de har samtidig heller ikke ønsket at bidrage til opklaringen af sagen, oplyser Københavns Politi til Ritzau.

- Nu undersøger vi forskellige persongrupper, der kunne være interessante, og vi taler med vidner.

- Men det er en svær opgave, for de involverede har ikke været ret interesserede i at bidrage med oplysninger, siger Michael Andersen, vagtchef ved Københavns Politi mandag formiddag.

Episoden udspillede sig på hjørnet af Amagerbrogade og Højdevej kort før midnat.

Ifølge politiet bliver fire personer i en bil opsøgt af en gruppe i tre til fire andre biler. Nogle af personerne i den førstnævnte bil bliver så angiveligt flået ud, hvorefter en af dem bliver påkørt og ryger hen over kølerhjelmen.

En 28-årig mand, der var blevet flået ud af bilen, forsøger at stikke af fra tumulten, men han bliver indhentet og stukket overfladisk med kniv i siden.

Der er ifølge politiet ikke noget, der tyder på, at opgøret er banderelateret. Men da de forurettede ikke har villet hjælpe politiet, er det vanskeligt at sige noget om motivet.

Personen, der blev kørt ned, har ikke ønsket at lade sig behandle på en skadestue, mens manden, der blev stukket med kniv, ikke har været i livsfare og blot skulle "lappes sammen" ifølge politiet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip