Mand kræver skilsmisse på bryllupsnatten, da han ser hvad konen skriver på sin telefon

Ninna Andreasen

425 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

En historie fra Saudi Arabien vækker international opsigt, efter et nygift pars bryllupsnat mildest talt endte som noget af en fuser.

Gommen blev nemlig aldeles skuffet over sin nye kone, da parret sammen ankom til et hotel i byen Jeddah, hvor deres ægteskab skulle fuldbyrdes, skriver The Sun.  

Men da gommen forsøgte at nærme sig sin kone, var afvisningen ret kontant. Hun skubbede ham væk, fordi hun var travlt beskæftiget med sin smartphone.

Kvinden ville tilsyneladende hellere svare på de mange lykønskninger i forbindelse med brylluppet, som hun havde fået på sociale medier. Han bad hende holde op, men så blev bruden rasende ifølge lokale medier.

- Gommen prøvede at komme tættere på hende og være mere intim, men han var chokeret, da hun ignorerede ham og ikke reagerede på det, han sagde og gjorde. Da han spurgte hende, om hendes venner var vigtigere end ham, svarede hun, at det var de, siger en unavngiven slægtning til den lokale avis Al Watan.

Læs også: Mand sagsøger sin kone for bedrag, efter han ser hende uden makeup

Skænderiet løb ud af kontrol og til sidst stormede gommen ud af hotelværelset og krævede skilsmisse.

En domstol forsøgte at gyde olie på vandene ved at lave en genforeningskommité, men den vrede ægtemand insisterede på en skilsmisse.

Ifølge en ekspert i saudisk jura sker omkring 50 procent af landets skilsmisser blandt nygifte.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: