Mand lå fastklemt under S-tog: Sygeplejerske kravlede frygtløst ned for at redde ham

Tilbage i august måned faldt en italiensk mand ned på skinnerne under et S-tog på Nørreport Station i København.

Hændelsen blev omtalt i flere medier, før man vidste, om den unge mand var blevet skubbet eller selv havde kastet sig ud.

Læs også: Italiener overlever: Blev ramt af tog på Nørreport

Det viste sig senere på dagen, at italieren ved et uheld var snublet ned på skinnerne, men han overlevede til alt held det uhyggelige fald, selvom han blev svært skadet.

Nu fortæller en kvinde på Facebook, at det var hendes tvillingesøster, der reddede den uheldige mand op fra under toget. Det skriver Lokalavisen.

- Min tvillingesøster Winnie Andersen var den 5. august 2015 en sand heltinde, skriver Heidi Wennberg på Facebooksiden Hverdagens Helte.

- En ung italiensk mand var ved et uheld faldet ind under S-toget på Nørreport Station. Min søster sad i dette tog. Hun er sygeplejerske og var på vej til sit job på Rigshospitalet. Toget standsede, og hun afleverede sin telefon og taske til fremmede på stationen og kravlede ned under toget til ham, skriver den stolte søster.

- Hun gjorde dette resolut og uden betænkningstid - dette reddede hans liv. Han lå nemlig klemt fast under en metal-genstand til toget og var kommet ret slemt til skade i mave-regionen.

Heidi Wennberg slutter af med at skrive, at Winnie Andersen og den italienske mand siden har mødt hinanden, og at han er utrolig taknemmelig for, at hun hjalp ham.

Læs opslaget i sin helhed herunder:

Min tvillingesøster Winnie Andersen var den 5. august 2015 en sand heltinde. :-) Hun er fantastisk sej !! :-)En ung...

Posted by Heidi Wennberg on 16. oktober 2015

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip