Mand laver lommeopkald til politiet - og afslører kriminelle planer

06/09/2015 11:16

Morten Larsen

Nyheder

Mest læste i dag

Lommeopkald er noget, der kan sætte lidt krydderi på tilværelsen.

De utilsigtede telefonopkald sker oftest fra en lomme eller en taske, hvorfra man ved en fejl ringer op til en anden person.

Der er noget dragende ved at modtage et lommeopkald, da vedkommende i den anden ende af røret ikke er klar over, at nogen lytter med over telefonen.

Oftest får du som modtager af et lommeopkald ikke noget ud af at lytte med på den ufrivillige telefonforbindelse, da trafikstøj og udefinerbar mumlen typisk er alt, hvad man kan høre over telefonen.

Men sådan var det ikke, da 42-årige Scott Robert Esser sad og lagde skumle planer med en kammerat.

Læs også: Teenagere troede, de stjal kokain: Sniffede bedstefars aske i sig

Den kriminelle englænder var midt i et lommeopkald, da han og en medsammensvoren diskuterede planlægningen af en røveri.

Problemet var bare, at han havde ringet op til politiet, der hørte alt om, hvordan de to røvere ville bryde ind i folks hjem og snuppe deres sager.

Lommeopkaldet var årsag til, at den uheldige røver nu er tiltalt for tidligere tyverier og røverier i byerne Stafford og Branchburg i det centrale England. Det skriver metro

Man kan sige, at den kriminelle karriere ikke kører på skinner for Scott Robert Esser, der tilbage i juli måned blev anholdt af politiet i sin bil, hvor ordensmagten både fandt en pistol og tyvekoster. 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler: