Mand med aggressiv form for leukæmi indsprøjtet med HIV

De fleste regner med, at kræft skal bekæmpes med kemoterapi, medicin eller operation. Men de færreste forestiller sig, at en hiv-indsprøjtning kan være løsningen på sygdommen.

Men det var tilfældet for amerikanske 30-årige Marshall Jensen, der led af en aggressiv form for leukæmi, som han troede ville tage livet af ham. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Kræftramte kvinder laver super sexet musikvideo

Marshalls kræftform reagerede ikke på kemoterapi tilbage i 2012, og han, konen og sønnen frygtede det værste.

Men så gik Marshall i gang med lede efter alternative former for behandling og stødte på Dr. Carl June fra Penn Medicine. Lægen og hans hold eksperimenterede med en kontroversiel leukæmibehandling, som går ud på, at der sprøjtes hiv-virus ind i den kræftsyge person.

Selvom der ingen garanti var for resultatet, besluttede Marshall sig for at lade sig behandle af Dr. June, som tog milliarder af t-celler fra Marshall og blandede dem med hiv-virus, som er designet til at dræbe kræftceller. Til slut blev t-cellerne sprøjtet ind i kroppen igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Denne behandling skulle vise sig at blive afgørende for Marshall, for den reddede hans liv. På få måneder forsvandt kræften fra hans krop.

Hvis kræften skulle vende tilbage, vil de ændrede t-celler gå i krig med kræftcellerne igen. 

 

Dagens Gossip