Mand med banderelationer anholdt for skyderi i Næstved

En mand med banderelationer er blevet varetægtsfængslet frem til 6. november i forbindelse med en skudepisode i Næstved i begyndelsen af oktober. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev anholdt mandag aften og blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre, hvor dommeren besluttede at fængsle ham i knap to og en halv uge.

- Vores arbejde med skudsagen førte i går aftes til, at en ung mand fra lokalområdet med forbindelse til bandemiljøet i Næstved blev anholdt.

- Han er sigtet for at medvirke i skudepisoden, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Grunden til, at dørene var lukkede ved grundlovsforhøret, var, at politiet stadig mangler at anholde yderligere en person i sagen.

Det var 4. oktober kort før midnat, at politiet fik en anmeldelse om, at der var blevet afgivet mindst to skud mod en privat adresse i Næstved.

Skuddene ramte ikke nogen, men var ifølge politiet rettet mod en banderelateret person, som opholdt sig på adressen.

Det var angiveligt to personer, som affyrede skuddene. De flygtede efterfølgende fra stedet i en bil. Politiet hører gerne fra vidner, som kan have oplysninger til sagen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip