Mand mishandlede killing og sprøjtede den med heroin

Det var den 24-årige James Paul Myers fra Pennsylvania, der blev anholdt og sigtet for dyremishandling og narkobesiddelse, efter den lille, sorte killing blev fundet under hans bil i søndags, skriver Metro. 

Da den to måneder gamle killing blev fundet, var et reb bundet stramt om halsen på den, ligesom den blødte fra munden eftersom flere tænder var slået ud. Det oplyser politiet.

Jennifer Magilton, som er den dyrlæge, der tog imod den lille killing, da den blev indleveret på dyrlægeklinikken Hope i Malvern, Pennsylvania, opdagede under undersøgelsen af killingen, at den var blevet sprøjtet med heroin. Hun var derfor hurtig til at give den en sprøjte med modgift. Det reddede formentlig den lille killings liv.

- Dr. Magilton bør roses for hendes snarrådighed, som reddede killingens liv, ligesom politiet i West Whiteland bør roses for deres indsats for at stoppe mishandlingen, siger anklageren i sagen, Tom Hogan.

Efter killingen var blevet bragt i sikkerhed, ransagede politiet James Paul Myers bil. Her fandt de store mængder heroin og kanyler.

Den lille killing er blevet omdøbt til Hope og er i dag i markant bedring på klinikken, hvor den venter på at blive adopteret af en ny familie.

- Jeg vil tro, at hun er næsten helt frisk igen og klar til et nyt hjem i løbet af en uges tid, siger Gary Puglia, der er dyrlæge på klinikken.

 

Dagens Gossip