Mand nægter voldtægt men erkender vold i Aalborg

En 48-årig mand skal sidde varetægtsfængslet foreløbig resten af oktober, fordi der er begrundet mistanke om, at han holdt en 51-årig kvinde indespærret i sin lejlighed i Aalborg i op imod 10 timer natten til lørdag, mens han voldtog og mishandlede hende.

- Han nægter voldtægt, men han erkender grov vold ved at tage kvælertag på kvinden, siger anklager Peter Rask, Nordjyllands Politi, til Ritzau.

Kvindens mareridt begyndte, da hun efter en fest gik med manden hjem. Kvinden har fortalt politiet, at manden holdt hende fanget i lejligheden fra midnat og otte-10 timer frem, mens hun blev voldtaget og mishandlet.

Hun er ifølge politiet blevet voldtaget, sparket over hele kroppen og har kvælningsmærker på halsen.

Den 48-årige er sigtet for grov voldtægt, grov vold og ulovlig frihedsberøvelse.

Vidner har fortalt, at de har hørt skrig om hjælp fra lejligheden.

Kvinden henvendte sig lørdag eftermiddag til politiet og oplyste desuden navnet på den formodede gerningsmand, som politiet lørdag aften klokken 20.26 kunne anholde på en beværtning i Aalborg.

Der er tale om en mand, som politiet kender for tidligere forbrydelser af samme art.

Grundlovsforhøret med manden søndag i Retten i Aalborg skete for lukkede døre, og derfor er det sparsomt med oplysninger om sagen.

Imidlertid fandt en dommer mistanken mod manden tilstrækkeligt velbegrundet til at varetægtsfængsle ham til den 31. oktober.

Den 48-årige kærede ikke varetægtsfængslingen, oplyser anklageren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip