Mand og kvinde er dræbt i flystyrt på Fyn

To personer har mistet livet, efter at et sportsfly er styrtet ved Munkebo, oplyser Fyns Politi.

Fyns Politi har endnu ikke overblik over, hvor mange personer der har været om bord på flyet.

Alarmmeldingen løb ind klokken 13.19. Et vidne så flyet dreje ud over vandet ved Munkebo. Ved manøvren ramte flyets ene vinge vandet, og flyet havarerede. Ifølge politiet er der tale om et tysk sportsfly.

De dræbte er en mand og en kvinde. Ifølge politiet ramte flyet havoverfladen omkring 100 meter fra kysten.

Flyet var ifølge politiet på vej fra en flyveplads fra øen Endelave, som ligger øst for Horsens Fjord. Flyet havde kurs mod Kertinge Mark på det nordlige Fyn, hvor det skulle lande.

Vagtchef Kim Munksgaard oplyser til TV2 News, at man på flyvepladsen ved Kertinge Mark afventede to personers ankomst. Det drejer sig om to personer i 60'erne.

Foreløbig har politiet dog ikke identificeret de omkomne, og det kan derfor ikke slås fast, at der er tale om de samme personer.

Vagtchefen oplyser, at der er tale om et firepersoners fly, og man er nu i færd med at søge i området, om der kan have været flere om bord.

I forbindelse med redningsarbejdet er der dykkere i vandet i området. En helikopter er også indsat i eftersøgningen af eventuelt flere ombordværende.

Efter oprydningsarbejdet skal Havarikommissionen efterforske ulykken med henblik på at klarlægge den nærmere årsag. Havarikommissionen er den myndighed, som står for efterforskningen af flyulykker.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip