Mand renoverer sit hjem - da han kigger under huset, gør han et uhyggeligt fund

19/04/2016 23:45

Kristine Bugbee

Nyheder

Mest læste i dag

En ung mand fra byen Smithfield i den amerikanske stat North Carolina har gjort et rystende fund under sit hus, som han bor i med sin mor og forlovede. Det skriver ABC11.

Mens James Morgan arbejdede på en kabelnedgravning under huset, opdagede han nogle sorte affaldssække, som han smed til side for at komme til. 

Efter at have gjort arbejdet færdigt, kiggede han ned i skraldeposerne og indså øjeblikkeligt, at indholdet var atypisk. Han fortalte sin mor om fundet, og hun ringede straks til politiet.

Politiet ankom til stedet og konstaterede, at der var tale om ligdele fra et barn. Myndighederne har efterfølgende slået fast, at barnet, som var fordelt i tre separate poser og viklet ind i håndklæder, var nyfødt.

Pamela McBride, der står som lejer af huset, har fortalt efterforskere, at hun har en datter, Bridgette Morgan Smith, som har kæmpet med stofmisbrug gennem flere år, og som har boet i huset flere gange. 

Pamela McBride har forældremyndigheden over hendes to børn. Hun har angiveligt haft mistanke om, at datteren har været gravid adskillige gange, selvom Bridgette Morgan Smith har afvist det blankt, når hun er blevet spurgt. 

Politiet har ikke bekræftet Pamela McBrides anklager, men de efterforsker sagen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: