Mand røver fem butikker på 20 minutter

Søndag aften ved 20-tiden udspillede der sig lidt af et røveri-marathon i det indre København, da en yngre mand hærgede en række butikker på utrolig kort tid. Det oplyser Københavns Politi til Dagens.dk.

- Indenfor ca. 20 minutter røvede han fem steder. Det virkede som en person, der skulle lave nogle hurtige penge, siger politiassistent ved Københavns Politi, Karina Christensen, til Dagens.dk. 

Læs også: Teenager dør af stød: Tissede på lygtepæl

Røveren, der brugte en flaske som våben, startede med en kiosk på Istedgade kl. 20.15, men det lykkedes ham ikke at komme afsted med noget. Derefter stormede han ind på Hovedbanegården og forsøgte at røve to spisesteder, også denne gang var det uden udbytte.

De to sidste røverier går ud over Seven-11 på Banegårdspladsen og den overfor Vesterport Station. Begge steder slipper han afsted med et ukendt pengebeløb.

Politiet havde i morges udsendt følgende signalement af manden: en Vesterbro-type mellem 25-30 år, 180 cm høj, alm. af bygning og kort mørkt hår - han var iklædt blå jakke med hætte og hvid lynlås, sorte Adidas-bukser med hvide striber og sorte sko. Men det  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Men udfra videoovervågningen i butikkerne og vidneforklaringer kunne politiet i dag ved 11.30-tiden finde frem til røveren, som opholdt sig på Mændenes Hjem på Vesterbro.

- Han er blevet anholdt og skal fremstilles i dommervagten i morgen, siger Karina Christensen til Dagens.dk.      
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip