Mand sætter ild til kærestens underliv mens hun sover

En mand fra den amerikanske delstat Pennsylvania er blevet anholdt og sigtet for en lang række forhold, efter at han satte ild til sin sovende kærestes kønsdele.

Ifølge politirapporten blev kvinden indlagt med brandmærker, sår  og andre skader. Politiet gik ind i sagen, og fandt inden længe ud af, at kvindens 46-årige kæreste, Donald Dale Hackman Jr., var manden bag de alvorlige underlivsskader.

Det skriver Crimefeed.com.

Den 46-årige har angiveligt tævet kvinden med en knytnæve, og på et tidspunkt også med et bælte.  Desuden skulle han have låst kvindens syv år gamle søn inde i et skab, fordi han havde forsøgt at redde sin mor fra det voldelige overgreb.
På et tidspunkt under overfaldet hældte Donald Hackman lightergas på kvindens kønsdele, og satte ild til dem. Herefter skældte han hende ud for at skrige, mens hendes underliv brændte, hvorefter han, efter et stykke tid, slukkede flammerne mellem hendes ben.

På hospitalet kunne lægerne konstatere, at kvindes kønsdele, inderlår og nedre maveregion havde fået både anden- og tredjegradsforbrændinger.

Den voldelige 46-årige kæreste er anholdt og sigtet i sagen.

 

Dagens Gossip