Mand ser, hvad der er i poserne, som hjemløs har glemt ved et busstoppested - kontakter straks politiet

Da kriminalassistent John Harbett gik forbi et busstoppested i Lauderdale-by-the-Sea i Florida, kunne kan ikke tro sine egne øjne. På bænken stod et par poser med nogle få indkøb - og i en konvolut lå flere tusind kroner.

Tidligere havde hjemløse Joe været forbi busstoppestedet. Han havde netop hævet 66.000 kroner, som han havde arvet efter en netop afdød slægtning, og nu skulle han ud og købe nyt tøj, skriver The Sun Sentinel.

Desværre glemte den hjemløse mand af få sine værdifulde poser med sig, da han gik derfra.

Læs også: Alle går forbi denne hjemløse dreng, men så kommer en hjemløs mand frem

- Han vidste, han havde glemt dem der, men da det gik op for ham, gik han ud fra, at de allerede var væk, siger detektiv Danny Mursell.

Heldigvis var de mange penge i gode hænder, for udover John Harbett, som havde fundet poserne, havde også Ben Koon lagt mærke til en værdifuld konvolut på gaden. Og de to mænd var ærlige borgere, som indleverede deres fund til politiet.

I en af poserne lå en kvittering fra en lokal tøjforretning, og ved at tale med medarbejderne og kigge overvågningsbillederne igennem, lykkedes det dem at identificere Joe, hvorefter de begyndte at patruljere rundt i området for at finde ham.

- En af vores folk hørte, at Joe var blevet set i Pompano, så jeg brugte to morgener og to aftener på at køre rundt i Pompano, men jeg fandt ham aldrig, siger Danny Mursell.

Men så om tirsdagen, stødte han tilfældigt ind i hjemløse Joe.

Læs også: Hun drak kaffe på gaden med hjemløs, men hvad hun gjorde bagefter er fantastisk

- Af helt andre årsager var jeg nede i byen i Lauderdale-by-the-Sea, og der så jeg ham stå og drikke en kop kaffe lige foran mig, siger han.

- Han vidst ikke helt hvordan han skulle håndtere at få sine ting tilbage.

Efterforskerne talte med banken som bekræftede, at pengene var Joes, og de blev sat ind på hans konto.

Den hjemløse mand blev glad for at få sin penge tilbage, han havde nemlig planlagt at bruge dem på at flytte til Pennsylvania for at bo sammen med sin familie og venner.

- Det giver dig en fornyet tro, siger Danny Mursell.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip