Mand siger, han ikke tænder på kvindes aldrende krop, men hendes svar er perfekt

"Jeg stod nøgen ved skabsdørene med lyset tændt, mens jeg gjorde mig klar. Jeg tog en dyb indåndning og poserede foran spejlet, så jeg kunne se hele mig selv. Jeg arbejdede bevidst på at fjerne mit eget indre billede. Jeg åbnede mine øjne og kiggede meget grundigt på min krop. Og mit hjerte tumlede med sandheden: Jeg er ikke den unge kvinde længere. Jeg er en kvinde, der har levet godt. Min krop fortæller om alle de år, hun (kroppen red.) har båret min ånd gennem livet".

Sådan skriver den 59-årige amerikanske blogger, Robin Korth i et indlæg med navnet "Den nøgne sandhed". Robin beskriver sig selv som værende i god fysisk form, samtidig med hun holder en vægt på 61 kilo og hendes bryster er på ingen måde nær navlen, men som følge af sin alder har hun ikke længere lår som fløjl, balderne har fået smilehuller og huden har mærker efter solen, erkender hun. 

Læs også: Net-trold kaldte denne dreng grim: Se mors fantastiske svar her

Årsagen til Robin pludselig befandt sig foran spejlet i gang med at studere sin krop, skyldes hun datede en mand, som ikke brød sig om den nøgne sandhed.

Den historie startede, da singlen Robin mødte en rar mand ved navn Dave på 55 år. Sammen hyggede de sig med cykelture og madlavning, og Dave var en sand gentleman overfor Robin. Parret tog på weekend sammen, og her blev de intime og kyssede og hyggede sig uden tøj på. Robin undrede sig over, at de ikke havde sex, selvom hun opfordrede til det.

"Mandag aften ringede jeg og spurgte den mand, jeg havde delt min seng med i tre nætter, hvorfor vi ikke havde haft sex. "Din krop er for rynket," sagde han uden tøven. "Jeg har forkælet mig i årenes løb med unge kvinder. Jeg kan bare ikke blive ophidset med dig. Jeg elsker din energi og din latter. Jeg kan lide dit hoved og dit hjerte. Men jeg kan bare ikke forholde mig til din krop, lød hans svar".

Læs også: Tre tegn på din kone vil være dig utro

Den udmelding gjorde Robin mundlam. Smerten kom først senere.

"Jeg spurgte ham langsomt og grundigt, om han fandt min krop svær at se på. Han sagde ja. "Så betyder det at se mig nøgen var besværligt for dig?", spurgte jeg. Han fortalte mig, at han havde set væk. Og når lyset var slukket, foregav han, at min krop var yngre - at jeg var yngre. Min vejrtrækning blev dyb og tung, som jeg behandlede denne information. Mit ansigt brændte, da jeg følte mig flov og skammede mig over minderne om min nøgne krop foran ham i weekenden"

Videre i telefonsamtalen nævnte Dave, at Robin med fordel kunne klæde sig i små sorte kjoler, tage højhælede sko på og få længere hår, så hun mindede om den kvinde, han tændte på. Og på den måde kunne de nok få det godt i soveværelset.

LÆS OGSÅ: Et levende sex-mareridt: Amanda får 50 orgasmer om dagen

"Jeg sagde nej til ham. Jeg vil ikke skjule min egen krop. Jeg vil ikke bære tøj for at gøre min krop mere "acceptabel. Jeg vil ikke klæde mig af i mørke eller gå i brusebad med badeværelsesdøren lukket. Jeg vil ikke formindske mig for ham - eller for nogen. Min krop er smuk, og det samme gør sig gældende med mit sind og mit hjerte", skriver Robin.

Robins afvisning og beskeden om, at hun aldrig ville se Dave igen, gjorde ham forvirret. Han mente, at Robin overreagerede og piskede en lille ting op til noget stort. Det var efter den samtale, Robin forsigtigt smed tøjet i soveværelset foran spejlet.   

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

"Da jeg kiggede i spejlet - klarøjet og modig - gjorde jeg krav på hver en centimeter af min krop med kærlighed, ære og dyb pleje. Denne krop er mig. Hun (kroppen red.) har holdt min sjæl og båret mit hjerte alle mine dage. Hver rynke og ufuldkommenhed er et tegn på, at jeg har levet, og jeg har givet liv. Med tårer i øjnene krammede jeg mig selv hårdt. Jeg sagde tak til Gud for den gave: min krop og mit liv. Og jeg sagde tak til en trist mand ved navn Dave for at minde mig om, hvor dyrebart det hele er", skriver Robin.

 

 

 

Dagens Gossip