Mand sigtet for at voldtage teenager og baby: Han gav dem HIV og kønssydomme

En 33-årig mand fra Houston er sigtet for at have voldtaget en 14-årig pige og en 23 måneder gammel baby. Begge er blevet smittet med HIV og andre seksuelt overførte sygdomme. Det skriver Houston Chronicle.

Tilbage i november 2013 blev en baby indlagt på hospitalet på grund af mistænkelige vækster på hendes kønsorganer. Test konkluderede, at den lille piges vækster skyldtes en herpes-infektion. Og lægerne opdagede også, at babyen havde HIV og klamydia.

Læs også: Kvickly-røver bed fra sig under anholdelse: “Jeg har HIV!”

Sagen blev meldt til myndighederne, som iværksatte en efterforskning.

Babyen boede på det tidspunkt sammen med fire voksne, herunder 33-årige David Wilson, som alle blev testet for sygdommene. Og det viste sig, at David Wilson blandt andet havde HIV. Det forlyder, at babyen er hans niece. 

Kort efter blev den 33-årige mand anholdt af Houston Politi, fordi man mistænkte ham for at have voldtaget den lille baby og givet hende sygdommene. Wilson havde i forvejen en plettet fortid med en dom for en sexforbrydelse mod en ung pige.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Og i sidste måned udviklede sagen sig igen, da en 14-årige pige, hvis mor havde datet Wilson, fortalte, at hun havde haft sex med ham og muligvis var gravid. Teenageren blev også testet positiv for HIV, klamydia og herpes.

Retssagen forventes at afsluttes i næste måned.

 

Dagens Gossip