Mand skyder person og sig selv på militærhospital

Et drama har udspillet sig i den amerikanske delstat Texas, da en mand begyndte at skyde rundt om sig på en militærbase.

Natten til onsdag dansk tid bekræfter militæret på basen, at den bevæbnede mand skød og dræbte en anden person, før han vendte sit våben mod sig selv og begik selvmord.

Meldingen kommer fra øverstkommanderende generalmajor Stephen Twitty.

- Den formodede gerningsmand er død, og en kom til skade. Den tilskadekomne er afgået ved døden, siger han ved en pressebriefing ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Alle andre patienter og ansatte er i sikkerhed. Alt er under kontrol, og der er ingen umiddelbar trussel mod Fort Bliss (militærbasen, red.) eller lokalsamfundet, tilføjer han.

Skyderiet fandt sted omkring klokken 16 lokal tid på militærhospitalet William Beaumont Army Medical Centre, der ligger i El Paso i den vestlige del af Texas.

Området blev evakueret og afspærret allerede imens, at skyderiet var i gang.

Hospitalet behandler veteraner for blandt andet posttraumatisk stressyndrom og andre krigsrelaterede lidelser.

Identiteten på gerningsmanden og offeret er ikke offentliggjort, men ifølge det lokale medie El Paso Times tyder de indledende undersøgelser på, er offeret var en læge på stedet.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip