Mand stalkede kvinder: Jeg lærte det fra Bollywood-film

Den indiskfødte Sandesh Baliga, en 32-årig sikkerhedsvagt bosiddende i Australien, så lidt for mange Bollywoodfilm og tog det lidt for bogstaveligt, når den mandlige hovedrolle jagtede kvinderne og fik dem til slut.

Det var ihvertfald det, han forsvarede sig med i ved retten i Tasmanien, hvor han var tiltalt for at stalke flere australske kvinder. Det skriver Washington Post.

Baliga, der voksede op i Indien, men rejste til Australien for at studere regnskab og økonomi, forklarede i retten, at han elskede at se Bollywoodfilm, og at det var det, der gjorde han stalkede to kvinder.

Læs også: Stalker fulgte efter hende, men så gjorde hun det her

Han ringede og sms’ede konstant til de to kvinder i henholdsvis fire og 18 måneder og fortalte folk, at han var kæreste med kvinderne.

Det lykkedes dog den filmglade inders forsvarsadvokat at overbevise retten i Tasmanien om, at hans stalking skyldtes Bollywoodfilmene og Sandesh Baligas kulturelle baggrund.

For som forsvarsadvokaten påpegede, “Det er faktisk helt normal opførsel, hvis man er en indisk mand”.

Den købte retten i Tasmanien, og lod den 32-årige Sandesh Baliga gå dog på den betingelse, at han de næste fem år skal opføre sig ordentligt.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip