Mand trak bukserne af 99-årig midt om natten

I morges fik Lokalpolitiet i Herning en anmeldelse om, at en 99-årig kvindelig beboer på Vesterled Plejehjem var blevet opsøgt og befamlet af en mand, mens hun lå i sin seng. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Klokken 6.30 i morges fortalte en chokeret 99-årig kvindelig beboer til personalet på Vesterled Plejehjem, at ved 3-tiden i nat kom en ukendt mand ind på hendes stue og kravlede op i sengen til hende. Her befølte manden den 99-årige kvinde og trak hendes beklæder af.

Da kvinden gjorde modstand, forlod manden kort efter stuen.

- Da personalet tjekkede den 99-årige kvinde ved 02.30-tiden, sover hun trykt, så det er sket i de tidlige morgentimer, siger politikommisær ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henning Præstegaard, som beskriver den 99-årige som åndsfrisk og klar.    

Episoden fandt sted i mørke, derfor har kvinden ikke nogen ide om, hvordan krænkeren så ud.

- Vi har intet signalement af personen, men den 99-årige er sikker på, at det var en mand. Jeg ved ikke, hvad hun bygger det på, måske har personen sagt noget, siger Henning Præstegaard.

Da politiet kom frem, blev den 99-årige kvinde kørt i ambulance til Herning Hospital, hvor hun bliver undersøgt for at finde eventuelle spor. Kvinden har ikke nogen synlige tegn på, at hun har lidt fysisk overlast. 

Politiet efterforsker sagen på højtryk. Kriminalteknikerne er ved at undersøge kvindens stue og resten af plejehjemmet for at finde ud af, hvordan gerningsmanden kom ind på plejehjemmet. Ligesom plejehjemspersonalet bliver afhørt. 

 

Dagens Gossip