Mand truer med at skyde elever på skole i Aalborg

En person har tirsdag ringet og truet med at dræbe elever på Gl. Lindholm Skole i Nørresundby. Politiet er talstærkt til stede på skolen, hvor ingen er kommet til skade, oplyser Nordjyllands Politi, som ikke har anholdt nogen i sagen.

Truslen mod eleverne kom klokken 09.43, hvor en ukendt mand oplyste via 112, at "der kommer en og dræber elever på Gl. Lindholm".

- Alt var roligt på skolen, da vi nåede frem. Intet voldeligt har fundet sted, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi er stadig til stede på skolen i Nørresundby, og politiet opfordrer forældrene til eleverne til at blive hjemme.

- Seneste nyt er, at vi har undersøgt skolen, og der intet er mistænkeligt fundet. Vi efterforsker på højtryk, så meget kan jeg love. Men vi har ikke yderligere lige nu, siger Henrik Skals i en meddelelse lidt over middag.

Truslen, der i formiddags blev ringet ind til skolen, blev foretaget af en mand, og det er blandt andet det spor, som Nordjyllands Politi er i færd med at undersøge. Ingen er anholdt i sagen.

- Forældrene kan tage det stille og roligt. Der er stadig undervisning på skolen, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.

Ingen personer er kommet til skade, og der er heller ikke set en gerningsmand.

Eleverne er blevet bedt om at blive på skolen, hvor flere betjente altså også er til stede af sikkerhedsmæssige årsager.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip