Mand vælter pige af cyklen og befamler hende: Politiet søger vidner

Københavns Politi søger vidner til et voldtægtsforsøg søndag morgen kort efter klokken seks på Amager Fælledvej i København.

Her væltede en mand en 21-årig pige af cyklen og befamlede hende. Han stak af, da hun skreg og gjorde modstand, oplyser den centrale efterforskningsleder Sajjad Haider, Københavns Politi.

Kvinden var på vej til nogle bekendte på Amager. Hun kørte ad Njalsgade og drejede til højre ad Amager Fælledvej.

Lige efter svinget blev hun påkørt af en cykel bagfra. Det viste sig at være en mandlig cyklist, der kastede sig over hende.

- Han begyndte at befamle hende på kroppen og i skridtet, men han stak af, da hun råbte og skreg og gjorde modstand, siger Sajjad Haider.

Manden sprang på sin cykel og stak af ad Amager Fælledvej i retning mod Amager.

Kvinden fik hjælp af nogle forbipasserende, der hjalp hende hen på en nærliggende tankstation, hvorfra hun ringede til politiet.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 6.19, og voldtægtsforsøget menes at være sket omkring 10 minutter forinden.

Den mand, som politiet leder efter, er omkring 35 år, 175-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har sort hår og sort skæg, og han havde mørkt tøj på. Der er ikke oplysninger om den cykel, som han kørte på.

Politiet betragter overfaldet på kvinden som et voldtægtsforsøg og vil gerne høre fra folk, der måske har set eller hørt noget. Eventuelle vidner kan ringe til politiet på telefon 114.

/ritzau/

 

Dagens Gossip