Mand ville stoppe hærværksmand: Blev stukket i maven

admin

|

06/12/2014

Dagens topnyheder

Natten til lørdag tog en uventet drejning for en 37-årig mand, der stod og ventede på bussen ved Nørrebrogade 63 i København.

- En gerningsmand laver noget hærværk dernede, og en tilfældig mand står og venter på en bus. Han påtaler det over for gerningsmanden, hvorefter han får et enkelt knivstik i maven, siger den centrale efterforskningsleder i København Sajjad Haider til Ritzau.

Ifølge politiet, der fik besked om knivstikkeriet klokken 01.53, kastede gerningsmanden sten ind gennem butiksruder på Nørrebrogade. Det påtalte den 37-årige, hvilket fik gerningsmanden til at stikke ham i maven.

- Han er kørt til behandling på Rigshospitalet, men det er ikke alvorligt, siger efterforskningslederen.

Gerningsmanden stak ifølge politiet af på en herrecykel på Nørrebrogade og kørte ned af Griffenfeldsgade, men omkring Tjørnegade mister politiet sporet i sagen.

Gerningsmanden beskrives som mand med udenlandsk baggrund, 165 til 170 centimeter høj og muskuløs af bygning. Han var iført en sort dunjakke med hætte, der var slået op, sorte bukser og sorte sko. Han kørte på en cykel, der formentlig også er sort.

- Der var en del vidner, som vi har fået forklaringer fra, og der er tekniske spor, som vi arbejder videre med, siger efterforskningslederen.

/ritzau/