Mand voldtog 69-årig pensionist, men hun forsøgte at stå af sin elscooter: "Hun lagde selv op til det"

En 69-årig kvinde fra Birmingham i Storbritannien gennemgik sit livs mareridt, da en 46-årig mand, John Scanlon, slæbte kvinden op i hendes soveværelse, voldtog hende, mens hun bønfaldt ham om at stoppe, for dernæst iskoldt at ryge hendes cigaretter, stjæle hendes telefon og penge og forlade stedet. Det skriver mediet Metro.

Manden blev denne uge ført for retten, hvor hans forsvarer forsøgte at mildne dommen, fordi voldtægtsmanden ifølge dem har haft et alkoholproblem, som han nu arbejder med.

Derudover mente John Scanlon, at pensionisten, der blev væltet af sin elscooter under overfaldet, selv havde lagt op til sex.

Men det er løgn, mener både pårørende samt dommeren i sagen, der udtalte følgende kort før sin dom:

- Hun var rædselsslagen. Hun bad dig om at stoppe og følte kvælningsfornemmelser. Hendes liv er ændret totalt og til det værre af det her sexovergreb, sagde dommeren, inden hun dømte manden til livstid.

John Scanlon er tidligere dømt for sexovergreb (42 måneder i 2013), og dommen er derfor alt for mild, raser offerets niece:

- Folk som ham skulle have tatoveret sexforbryder på sig, så alle kan se, hvem de er. Han er farlig, og han slap alt for let – han får tre måtider mad om dagen i fængslet. Jeg ville ønske, de ville genindføre hængning, siger hun ifølger Metro.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip