Manden flyttede, når konen havde menstruation

En 38-årig svensk mand blev for nylig trukket i huslejeklagenævnet, fordi en anmelder fandt det mistænksomt, at manden, som ellers boede sammen med sin familie, stod som lejer af en bolig, hvor familien ikke boede.

For et par år siden bosatte manden og hans familie sig i en villa uden for Göteborg, men den 38-årige blev ved med at stå som lejer af familiens tidligere bolig. Det skriver aftonbladet.se.

Udlejeren mistænkte derfor manden for at udleje familiens gamle lejlighed sort og trak derfor manden i huslejenævnet med ønsket om at opsige kontrakten mellem de to parter.

Forklaringen, der kom frem i retten var dog noget andet end ventet: Den 38-årige fortalte, at han havde brug for lejligheden, når hans kone havde menstruation.

Læs også: Sådan påvirker din menstruationscyklus dig - en uge for uge-guide

Én gang om måneden flyttede den 38-årige således ind i familiens tidligere bolig, fordi han er spirituelt anlagt og skulle have et roligt sted at meditere. Samtidig udøver han eftersigende en afart af kristendom, som anser kvinder for urene, når de har deres månedlige menstruation. Familiens gamle bolig var således et tilflugtssted for ham, og han kunne ikke bo under samme tag som konen hele måneden, lød forklaringen.

Den forklaring købte nævnet dog ikke, og de opsage derfor kontrakten. Manden havde nemlig tidligere boet under samme tag som konen – vel at mærke hele måneden.

Selvom udlejeren ikke kunne bevise, at manden talte usandt, må den 38-årige nu se sig om efter en anden mande-hybel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip