Mange par bliver gift på en særlig onsdag

For de fleste er i morgen en ganske almindelig onsdag i december. Men for folk der er vilde med talkombinationer eller særlige datoer er i morgen den 12.12.12 en speciel dag. Også i Haderslev, hvor 8 par skal vies i byrådssalen på Haderslev Rådhus.

Vielserne begynder klokken 11 og slutter cirka klokken 13, og der er tre giftefogder, der på skift sørger for, at det hele går rigtigt til. Ud over at det er usædvanligt, at så mange vielser foregår på en onsdag, så er der i morgen også det særlige, at vielserne foregår på dansk. Normalt er der mange vielser med udenlandske par på rådhuset i Haderslev, men i morgen er alle par danske med en enkelt undtagelse.

I Haderslev har der de sidste mange år været en stor interesse for at blive gift på de særlige datoer. Størst var interessen i 2008, hvor 28 par blev viet den 8.8.2008. Det er dog ikke helt slut med de specielle datoer. Datoen 7-9-13 (7. september 2013) forventes også at kunne få folk til at sige ”ja”.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip