Manning hilser dopingundersøgelse af ham velkommen

Mens en af NFL's største stjerner, Denver Broncos' quarterback Peyton Manning, gør sig klar til Super Bowl om en god uges tid, så skal han forholde sig til dopinganklager.

Torsdag meddelte NFL-organisationen, at man har indledt en undersøgelse af de dopinganklager mod Manning, som blev fremsat i en dokumentar på Al Jazeera America i december.

Det tager superstjernen helt afslappet.

- Det hilser jeg velkommen. Det er ikke nogen nyhed for mig, siger Denver-quarterbacken på et pressemøde ifølge AFP.

Manning og holdkammeraterne er i fuld gang med forberedelserne til Super Bowl i Santa Clara, hvor Carolina Panthers er modstanderen, og den 39-årige stjerne frygter ikke resultatet af undersøgelsen.

- Jeg står stadig ved, hvad jeg sagde den gang (da dokumentaren blev sendt, red.). Det er nonsens fra den dag, det kom ud, og det er stadig nonsens i dag, lyder det fra Manning.

Ifølge anklagerne fra Al Jazeera America fik Peyton Manning i sin kones navn tilsendt væksthormon til sit hjem i 2011, som han angiveligt skulle bruge til at komme sig hurtigere over en skade.

Kilden til oplysningerne er en tidligere ansat på en klinik i Indianapolis, som hævder at have sendt væksthormonet til Mannings hjem. Kilden har senere påstået, at han ikke var blevet informeret om, at han blev optaget.

Peyton Manning indledte sin NFL-karriere tilbage i 1998, og han er siden blevet kåret til ligaens mest værdifulde spiller (MVP) fem gange, har vundet Super Bowl og sat sig på et hav af NFL-rekorder.

/ritzau/

 

Dagens Gossip