Manning: Specielt at slå min evige rival Brady

Denver Broncos' Peyton Manning er med sine 39 år den ældste quarterback, der nogensinde har spillet sig i Super Bowl.

Søndag var Manning med til at slå New England Patriots med 20-18 i AFC-finalen. Bagefter var veteranen tydelig rørt efter den vigtige sejr over Patriots og et par rivaler, der mange gange har stået i vejen for ham.

Quarterbacken tog sig derfor ekstra god tid til at give hånden til New England Patriots' quarterback Tom Brady og Patriots-træner Bill Belichick.

- Jeg kan åbenbart ikke slippe væk fra de to gutter. Der har været en speciel rivalisering gennem hele min karriere mod Patriots.

- Det har været specielt at møde dem fire gange i AFC-finalen, hvor der er så meget på spil, så jeg ville gerne bruge tid på at dele det her med Tom og Bill for at vise dem, hvor stor respekt jeg har for dem, siger Peyton Manning.

Tom Brady måtte denne gang se sig slået af Manning, men Patriots-quarterbacken fører 11-6 i det interne regnskab med Denver Broncos-veteranen.

Selv om statistikken er med Brady, så har Manning faktisk snydt Brady to gange for en plads i Super Bowl, siden han i 2012 skiftede fra Indianapolis Colts til Denver Broncos. Det skete også i 2014, hvor Broncos slog Patriots 26-16 i AFC-finalen.

38-årige Tom Brady er fuld af respekt for rivalen, der nu får chancen for at vinde Super Bowl for anden gang i karrieren.

- Han er en stor spiller, som jeg altid har beundret, siger Brady, der selv har vundet finalen i NFL fire gange i karrieren.

Super Bowl spilles den 7. februar. Denver Broncos står over for Carolina Panthers, der er i finalen for anden gang i klubbens historie. Broncos har prøvet at vinde to gange, mens det vil være første gang for Panthers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip