Manuskriptet til ny Bond-film stjålet

Her skulle man bruge en agenttype som James Bond til at finde tyvekosterne og bringe dem tilbage.

Det viser sig, at hackere har haft kig på den kommende James Bond-film "Spectre" under det store computerangreb på det japanske selskab Sonys computere.

Eon Productions - der er selskabet bag den nye James Bond-film - siger, at det har opdaget, at en tidlig udgave af et manuskript til "Spectre" er blandt det materiale, som er stjålet.

- Eon Productions er bekymret for, at tredje parter, der har stjålet manuskriptet, vil forsøge at offentliggøre det eller dele af det, siger Eon, der også påpeger, at manuskriptet er beskyttet af britisk lovgivning.

Sony Pictures producerer en lang række Hollywood-film og har de såkaldte franchise-rettigheder til Bond-filmene.

Det er ikke klart, hvem der har brudt ind i Sonys computere, men der er blevet spekuleret i, at det kan være nordkoreanske computereksperter, idet Sony har lavet en film, der ikke stiller Nordkoreas ledelse i det bedste lys.

Den nye James Bond-film har efter planen verdenspremiere den 6. november 2015 og har igen Daniel Craig i rollen som agent 007, mens Christoph Waltz og danske Jesper Christensen spiller nogle af skurkene.

/ritzau/Reuters

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip