Maradona: Argentina spiller langt under niveau

Det argentinske fodboldikon Diego Maradona er ikke specielt glad for det, Argentina indtil videre har vist ved fodbold-VM i Brasilien.

Argentina er kommet frem til kvartfinalen og møder på lørdag Belgien.

- Jeg har det indtryk af, at vi slet ikke er kommet i gang endnu, siger Maradona i det venezuelanske tv-program De Zurda, hvor han er medvært.

Maradona siger, at han var "bitter" og "sur" over det spil, argentinerne leverede i 1-0-sejren over Schweiz i 1/8-finalen tirsdag. Her blev sejren sikret i den forlængede spilletid.

Ifølge Maradona, der selv var argentinsk landstræner under VM-slutrunden i 2010, viser Argentina for tiden kun 40 procent af holdets kunnen.

- Der er spillere, som slet ikke er kommet i gang ved VM endnu. Hvis Argentina ikke vågner op, så får vi det svært, siger Maradona, der især mener, at angrebet mangler rytme og hurtighed.

Indtil videre har Argentina været meget afhængig af superstjerne Lionel Messi. Det er FC Barcelona-spillerens soloaktioner, som oftest redder Argentina.

- Knægten er mere eller mindre efterladt til sig selv. Hvis tingene ikke fungerer for ham, bør vi ikke give ham skylden for Argentinas fiasko, siger Maradona, der som spiller førte argentinerne frem til VM-guldet i 1986.

Argentina-Belgien-kampen begynder lørdag klokken 18 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip