Marco Sørensen går efter sejr i Budapest

Efter sidste weekends fine resultater på Monza i GP2 skifter Marco Sørensen i denne weekend bilen ud og deltager i World Series 3.5.

Nordjyden er med i begge klasser og har derfor et meget stramt løbsprogram for tiden. I denne weekend skal han således køre ræs på Hungaroring i Ungarn, hvor Marco Sørensen kører for Tech 1-teamet.

- Det er selvfølgelig et hårdt program at skulle sætte sig op til et nyt løb næsten hver weekend på dette niveau. Men jeg føler mig også meget privilegeret, at der er opbakning omkring mig til, at det kan lade sig gøre.

- Saxo Bank har hjulpet mig et godt stykke hen ad vejen, så jeg vil gøre mit yderste for, at de får så meget ud af deres støtte som muligt. Med sidste weekends resultat var det dejligt at kunne vise dem, at når bilen er der, så er farten der også.

- Det var teamets bedste resultat nogensinde, så der var god stemning i teamet bagefter. Nu må jeg se, om vi kan gøre kunsten efter i World Series, jeg har før vundet løb i Budapest og vil gøre alt for, at det også lykkes denne weekend, siger Marco Sørensen i en pressemeddelelse.

Nordjyden blev nummer syv og nummer fire i de to GP2-løb, der blev kørt på Monza-banen sidste weekend.

Marco Sørensen er en del af Lotus' Formel 1-team og er ansat som test- og reservekører. Ved siden af denne rolle deltager han både i GP2 og World Series 3.5.

/ritzau/

 

Dagens Gossip