Marcondes om Poulsens albuestød: Slog luften ud af mig

Unge Emiliano Marcondes kom i rampelyset søndag aften, da han stod i vejen for Christian Poulsens flyvske albue i 0-0-kampen mellem FC Nordsjælland og FC København.

Poulsen fik direkte rødt for sin forseelse mod den 15 år yngre nordsjællænder.

- Vi skubbede lidt til hinanden og kæmpede om pladsen. Det er helt normalt. Han gav mig først en lille albue, jeg skubbede igen, og så gav han en meget hårdere albue. Jeg mistede luften bagefter, siger Emiliano Marcondes.

De to spillere havde allerede tidligere i kampen haft et sammenstød, da Marcondes blev nedlagt i en situation, hvor bolden var langt væk.

- Det var også en svinestreg, men om det var til rødt kort, ved jeg ikke. Det må dommeren vurdere.

- Jeg ved ikke, om den episode spillede ind, da vi stod i muren. Det er svært at sige, om han havde set, at det var mig. Han havde nok gjort det samme mod en anden, siger Emiliano Marcondes.

Udvisningen ændrede kampens karakter. FC København trak sig tilbage i forsvarsposition, og så blev det op til hjemmeholdet at skabe kampen.

Det var nordsjællænderne ikke så dygtige til, erkender træner Olafur Kristjansson.

- Vi manglede lidt de sidste procent i vores offensive aktioner. Vi skabte ikke chancer nok i betragtning af, at vi spillede en mand i overtal.

- Men vi er inde i en lidt svær periode, og jeg vælger også at glæde mig over, at vi fik lukket af bagude, siger Olafur Kristjansson.

FC Nordsjælland har nu spillet fem kampe uden sejr.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip