Mareridtsåbning: Danmark taber med ét mål til Sverige

Skrevet af Ann Katrine Warren

04/12/2012

Danmarks unge nye kvindelandshold kom skidt fra start ved EM i Serbien. Efter at have ført stort, faldt danskerne sammen i anden halvlege, og i en gyserafslutning tabte de kampen mod Sverige med 26-27.

Danskerne sad ellers tungt på kampen mod vores naboer fra Sverige og førte blandt andet 21-16 i åbningskampen ved EM.

Men det danske kvindelandshold mistede fokus, og svenskerne kom stærkt igen og fik overtaget kampen. Det endte med en mareridtsafslutning, som danskerne skuffende kom dårligst ud af.

Med få minutter igen reducerede danskerne på straffekast af Ann Grete Nørgaard til 26-27. Tre tekniske fejl i de sidste minutter forhindrede dog Danmark i at udligne, og Danmark tabte altså den første kamp.