Maria Lucia favorit til Vild med Dans

Elo Christoffersen

|

28/08/2013

Dagens topnyheder

Deltagerfeltet til årets udgave af Vild med Dans er netop blevet offentliggjort, og skal man tro spilleselskabet Betsafe, så bliver det en kvinde, der ender øverst på podiet. I hvert fald er fire af bookmakerens fem største favoritter af den kjolebærende slags.

Største favorit er musical-stjernen Maria Lucia, der i 2003 vandt TV2's reality-program Popstars.

- Feltets kvinder ser stærke ud i år, og Maria Lucia ligner allerede nu det bedste bud på en vinder. Hun er vandt til at stå på scenen og har via sin karriere som sanger og musical-stjerne arbejdet intensivt med koreografi og dans. Derudover har tv-seerne jo en gang tidligere vist, at de kan lide hendes udstråling, ved at stemme på hende i Popstars, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Læs også: Laudrup klar til Vild med Dans

Blandt Betsafes øvrige favoritter til titlen er forsangeren i Rock Hard Power Spray, Mads Hundebøll, radioværten Le Gammeltoft og skuespillerinden Mathilde Norholt. I den tunge ende af feltet finder man flere af feltets mænd.

Det gælder blandt andre fodboldspillerne Mads Laudrup og Allan Simonsen og skuespilleren Claes Bang.

- Laudrup-familien er ikke just kendt for sin rytmiske sans, så vi vælger at forholde os skeptisk til Mads Laudrups chancer. Også Allan Simonsen må formodes at være på udebane i disciplinen. Skuespilleren Claes Bang kunne umiddelbart ligne en stærk profil, men han er nybegynder, når det gælder dans, og det forringer naturligt nok hans chancer markant, slutter oddssætteren.

Danske Spil har Mads Laudrup som favorit til at vinde "Vild med dans".

Hvem vinder Vild med Dans 2013?

Maria Lucia: 4.00

Mattias Hundebøll: 6.00

Le Gammeltoft: 8.00

Mie Skov: 9.00

Mathilde Norholt: 10.00

Uffe Holm: 10.50

Ingrid Dahl: 11.50

Thomas Ernst: 11.50

Allan Simonsen: 14.00

Claes Bang: 15.00

Mette Blomsterberg: 20.00

Mads Laudrup: 20.00

Hvilket køn er vinderen af Vild med Dans 2013?

Mand: 2.37

Kvinde: 1.45