Marianne hylder sød mælkemand på Facebook: "You make my day"

Nogle gange er det, de små ting, der gør en forskel.

Den påstand kan Marianne Elmgren fra Nymindegab i Vestjylland nikke genkendende til. Og derfor gik hun i går til tasterne på Facebook for at takke og hylde den Arla-lastbilchauffør, der med en lille, daglig gestus gør hende virkelig glad.

Læs også: Efterlysning fra en lettet mor: Var der dig, der reddede min datter mandag aften?

Marianne Elmgrens status på Arlas Facebook-side er blevet lidt af et tilløbstykke. På lidt over et døgn er hendes hilsen blevet liket knap 12.000 gange og delt 404 gange. 

Hver morgen cykler Marianne Elmgren hjemmefra kl. 05 og begiver sig ud på en 30 kilometer lang og mørk tur til sit arbejde. Hendes lyspunkt er den Arla-mælkemand, hun næsten altid møder.

Læs også: Villas efterlyser bilist for at kunne takke ham: Stak knægten en 50’er for at være en dygtig cyklist

Da Marianne ofte er den eneste trafikant på de mørke, jyske landeveje, gør mælkebilen altid meget ud af at blinke med lygterne og dytte med hornet på lang afstand. Og når Marianne og Arla-lastbilen passerer hinanden, vinker de altid, som om de kender hinanden.

Marianne ved ikke noget mere hyggeligt end at møde sin Arla-mand, som hun kalder ham i Facebook-beskeden, hvor hun også fortæller, at han er med til at "make my day". 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Men forleden tog deres morgen-møde en drejning, da mælkemanden standsede og holdt ind til siden, hvorefter han hoppede ud i regnen for at give Marianne to Arla-yoghurt, fordi hun nok trængte til noget energi.

Og det fik Marianne til at skrive til Arla på deres hjemmeside i håbet om, at hvis mælkegiganten ved, hvem den betænksomme chauffør er, må de meget gerne hilse ham og takke ham.

Du kan læse hele Mariannes søde Facebook-besked nedenfor:

 

Dagens Gossip