Marias roma-far ville ikke have hende: - Hun var en bombe

39-årige Hristos Salis forklarede i går en dommer i Grækenland, at han var bortrejst i 2009, da hans kone, 40-årige Eleftheria Dimopoulou, ringede til ham og fortalte, at et bulgarsk par tilbød dem et barn.

- Jeg fortalte min hustru, at jeg ikke ønskede Maria i hjemmet. Det var som at have en bombe i huset, sagde han ifølge Daily Mail i retten.

Læs også: Ny teori: Er "Maria" det manglende barn fra tom kiste?

Maria blev fundet, da politiet i onsdags lavede et narkorazzia i en romalejr nær den græske by Farsala. Betjentene blev mistænksomme, da hun med sit lyse hår og grønne øjne ikke lignede resten af familien. DNA-tests har siden bekræftet, at hun ikke var i familie med dem.

Parret Salis og Dimopoulou har fortalt, at hun er fire år gammel, men tandlæger og læger mener, at hun nærmere er fem-seks år gammel.

Flere af parrets naboer bekræfter, at et bulgarsk par besøgte lejren i 2009. Med sig havde de seks børn. En mand fik angiveligt tilbudt et barn for blot 7500 kroner.

Læs også: Naboer til 'den blonde engel': Biologisk far besøgte Maria i romalejr

Marias "forældre" forsøgte i går at blive løsladt, så de kunne kontakte manden, der havde solgt dem pigen. De er dog fortsat varetægtsfængslet for at bortføre hende og for at forfalske hendes fødselsattest, og moderen er ligeledes sigtet for at bruge to falske identiteter.

Maria er nu i organisationen Child's Smile varetægt. Her har man fået utallige tips om, hvem pigen kan være. Særligt otte tips har været interessante. Blandt andet mener et skandinavisk par bosat i Grækenland, at hun kan være det barn, de fik at vide var dødfødt i 2009. De fik dog aldrig lov til at se deres døde barn, og da de senere fik åbnet barnets grav, var kisten tom.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se flere billeder her.

 

Dagens Gossip