Markussen vil slås for sin VM-plads mod Litauen

Tirsdag var det præcis et år siden, at håndboldspilleren Nikolaj Markussen rev sin akillessene over i forbindelse med en landsholdstræning.

Det var samtidig første gang, at han igen var tilbage i samme hal i Idrættens Hus i Brøndby, og denne gang slap han for skader.

Det betyder, at han er klar til at tage kampen op med de øvrige venstrebacks om en billet til VM i Qatar, efter at han altså måtte nøjes med at kigge på ved EM på hjemmebane tidligere på året.

- Januar måned sidste år var ikke sjov at komme igennem, men derfra var det bare med at arbejde stenhårdt på at komme tilbage.

- Venstre back er jo kongepositionen, og derfor er der er meget hård konkurrence. Men jeg må jo ind og vise, at jeg fortjener en plads, siger Markussen.

Han mærker ikke længere noget til akillessenen og har det fint, hvis man altså lige ser bort fra den blodsamling, han fik på læggen til træningen den anden dag.

- Jeg er stadig ikke lige så stærk i højre ben, som jeg er i venstre, og jeg kan ikke komme lige så højt op på tæerne.

- Det tror jeg aldrig bliver anderledes efter sådan en operation, og det kommer nok til at følge mig resten af livet. Men jeg føler ikke, at det hæmmer mig på nogen måde, siger Skjern-spilleren.

Han glæder sig meget til at kunne trække den rød-hvide trøje over hovedet igen torsdag, hvor Danmark spiller EM-kvalifikationskamp mod Litauen i Brøndby.

Et opgør, som danskerne reelt ikke kan tabe, men det betyder intet for Markussens motivation.

- Det er jo en mulighed for at vise sig frem over for den nye landstræner, og det tror jeg da, at vi er mange, der vil benytte lejligheden til. Der er mange i spil til VM-pladserne, og det tror jeg, at vi vil få at se, siger han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip