Martin Braithwaite blev helten for Toulouse

11/01/2014

Danske Martin Braithwaite fortsætter med at imponere i sin franske klub Toulouse. Lørdag aften blev den tidligere Esbjerg-spiller matchvinder, da hans hold på udebane slog Bordeaux med 1-0.

Danskeren, der skiftede fra Esbjerg i sommer, er dermed oppe på seks scoringer i den bedste franske liga.

Kampen fik en dramatisk indledning, da Toulouses serbiske forsvarsspiller Uros Spajic blev udvist efter 24 minutter.

Og 10 minutter senere blev hjemmeholdets Maxime Poundje også præsenteret for det røde kort.

Martin Braithwaites afgørende scoring faldt otte minutter inde i anden halveg.

Toulouse kravler med sejren op på 10.-pladsen i Ligue 1. Bordeaux er på femtepladsen.

Lille, der har danske Simon Kjær som forsvarsprofil, kan søndag overtage andenpladsen i rækken fra Monaco. Det kræver dog en sejr på hjemmebane over Mads Albæks Reims.