Martin Jørgensen skal på trænerkursus

Det kan godt være, at AGF's Martin Jørgensen spiller sin sidste fodboldkamp søndag, men det er ikke længe den rutinerede kantspiller holder fri fra fodbolden.

Sammen med en lang række andre tidligere landsholdsspillere starter 39-årige Martin Jørgensen nemlig på DBU's såkaldte T-træneruddannelse, der er en licens målrettet nuværende og tidligere professionelle spillere, som har lyst til at stifte bekendtskab med trænerfaget.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive træner på et eller andet tidspunkt, og så er det er jo en rigtig god mulighed for at se, hvad det også indebærer. Og så har det også været vigtigt for mig at fastholde en kontakt til fodboldmiljøet, nu når jeg stopper med at spille, siger Martin Jørgensen til DBU.

I foråret fungerede Martin Jørgensen som spillende assistenttræner i AGF, og han forklarer, at det har vækket lysten til at blive træner.

Søndag 23. november spiller Martin Jørgensen karrierens sidste hjemmekamp som professionel fodboldspiller, når AGF på hjemmebane tager imod Lyngby.

Ud over Martin Jørgensen deltager blandt andre Søren Larsen, Hans Henrik Andreasen, Mikkel Bischoff, Jan Kristiansen og Danny Olsen på DBU's trænerkursus.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip