Martin Ørnskov kan blive Brøndbys forsvarsjoker

I sommerpausen har Brøndby mistet forsvarsspilleren Khalid Boulahrouz, lige som Daniel Stenderup gerne må kigge efter en ny klub. Dermed kan Brøndby få brug for endnu en central forsvarsspiller, men måske findes løsningen allerede i truppen.

I onsdagens træningskamp mod Liverpool spillede den normale midtbanespiller Martin Ørnskov en halv time i centerforsvaret, og det passede midtbanespilleren fint.

- Thomas (Frank, cheftræner, red.) har smidt mig derned engang i mellem bare for at øve det, og jeg synes egentlig, det gik okay. Vi arbejder ikke med en decideret omskoling, men hvis vi har behov for det i løbet af en kamp, så var det godt at få trænet det.

- Jeg skal lige vænne mig lidt til positionerne, men det bliver bedre og bedre, hver gang jeg spiller dernede, siger Martin Ørnskov.

Cheftræneren var også tilfreds med det han så.

- Jeg synes, han er rigtig dygtig, når han har spillet foran sig, og det er noget af det, vi gerne vil prøve i en kamp, hvor vi som udgangspunkt dominerer, siger Thomas Frank.

Martin Ørnskov, der kom til Brøndby forud for sidste sæson, fik fornøjelsen af at stå over for nogle unge, hurtige Liverpool-spillere. Selv om det var hårdt, scorede Liverpool ikke i den periode, hvor Ørnskov spillede ved siden af Dario Dumic i centerforsvaret.

- Det var nogle hurtige og rappe drenge på fødderne. Jeg var måske lidt træt efter første halvleg, og så sætter de 10 nye spillere ind. Der skulle jeg lige kæmpe mig med igen, siger Martin Ørnskov.

Brøndby vandt træningskampen 2-1 på mål af Christian Nørgaard og Ferhan Hasani. Liverpool var mødt op til kampen med Daniel Agger, men uden Daniel Sturridge, Steven Gerrard og andre store stjerner. Alligevel havde Premier League-klubben noget at skyde med, mener Ørnskov.

- Det var tæt på at være meget lig en ligakamp, selv om de ikke havde alle de big-bosses med. Det var selvfølgelig også varmt, så tempoet faldt lidt i slutningen af begge halvlege, siger Martin Ørnskov.

Første superligaopgave for Brøndby og Ørnskov bliver søndag aften på udebane mod FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip