Martin Svejgaard Helbo fundet død: Beskeder strømmer ind på Facebook

Ann Katrine Warren

11 år siden

|

12/05/2013

Dagens topnyheder

Tusinder af danskere er blevet berørt af sagen om den 28-årige Martin Svejgaard Helbo, som i dag blev fundet død i vandet ved Islands Brygge.

Siden familie og venner bekræftede, at der var tale om den forsvunde Martin, er det strømmet ind med kondolence-beskeder på Facebook. Mindesiden R.I.P. Martin Svejgaard Helbo har på bare tre timer fået knap 8000 følgere og her skriver mange en sidste hilsen til Martin og de efterladte.

- ♥ Hvor gør det ondt at læse, troede virkelig på det bedste. Har set efter ham hver her på Byggen (bor her og har set efter ham hvor jeg gik) ♥♥♥♥ RIP, lyder bare en af de mange hilsner på siden.
Martin Svejgaard Helbo blev hele Danmarks Martin, da han forsvandt sporløst efter en bytur natten til den 13. april. Familie, venner og endnu flere, som ikke kendte Martin på forhånd, har været involveret i eftersøgningen, som fortsatte i ugevis.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Men søndag formiddag blev det sidste spinkle håb hos familie og venner slukket. Klokken 10.29 blev en død person fundet i vandet ved Islands Brygge, og det stod hurtigt klart, at der var tale om den 28-årige Martin.

- Han ER virkelig hele Danmarks Martin og vi vil altid huske ham. Selv os, der aldrig kendte ham. Han har gjort sådan et stort indtryk ud fra alle de dejlige ting, man har hørt om ham, skriver Sophia Stine Leuenborg på Facebook.