Martin Svejgaard Helbos kæreste: Troen kan ingen tage fra os

Familie og venner til den 28-årige Martin Svejgaard Helbo klamrer sig fortsat til håbet om, at han bliver fundet i god behold.

Den unge mand er ikke set siden natten til lørdag, hvor han var i byen med sine venner i Kødbyen i København. Torsdag indstillede de pårørende den civile eftersøgning, som har stået på i flere dag.

- Vi har bedt venner og andre, der har bakket op om os, om at tage på arbejde og tænke lidt på sig selv. Når det er sagt, er der stadig en kæmpe opbakning, både viralt via Facebook, men også i form af en blandet flok, der møder op på Skt. Hans Torv hver dag, og tålmodigt venter på nyt, skriver kæresten Nina Schøtt i en pressemeddelelse i dag.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu 

Hun sætter sin lid til, at der forsat er nogen derude, der ved, hvor Martin Svejgaard Helbo er.

- Martin er igennem Facebook og hans store netværk nu også efterlyst i Norden, samt forskellige lande i Europa, skriver hun og fortsætter:

- Den eneste grund til, vi ikke går i gaderne og leder mere, er for, at politiet kan få rum og plads til at gøre tingene på deres måde.

LÆS OGSÅ: Vennerne indstiller eftersøgningen af Martin

Nina Schøtt håber til det sidste, at kæresten på et tidspunkt dukker op.

- Det er meget frustrerende ikke at kunne gøre noget selv, og det giver en følelse af magtesløshed, der ikke er til at sammenligne med nogen anden situation- men håbet og troen på at han vender hjem snart, er der ingen der kan tage fra os!, skriver hun.

Martin Svejgaard Helbo blev sidst natten til lørdag omkring klokken 02. Et vidne har fortalt, at han så den 28-årige stige ud af en taxa tæt på hjemmet på Nørrebrogade i København. Det stemmer med politiets efterforskning, der viser, at Martin Svejgaard Helbo betalte 114 kroner på en taxatur på det angivne tidspunkt.

Politiet har fra begyndelsen fastholdt, at der ikke er noget, som tyder på en forbrydelse.

Tilmeld dig nu: Danmarks nye side på Facebook med efterlysninger

 

Dagens Gossip