Mascha Vang: Andreas flytter ud

Der var nok ikke mange, der havde set dén komme, da reality-baben Mascha Vang og komikertalentet Andreas Bo med de tusind ansigter sidste år annoncerede, at de officielt var et par.

Siden romancen blev officiel, har parret også taget forholdet til et professionelt plan, og de har de sidste syv måneder delt kontor i hjertet af København. Men det er altså slut med delekontoret nu, offentliggør Mascha Vang på sin blog.

- Eventyret er slut ... Andreas flytter ud! skriver reality-baben dramatisk på sin blog.

Mascha Vang er nok mest kendt for sin fortid som realitystjerne i Paradise Hotel og fartdjævel i Zulu Djævleræs, men på det seneste har Vang virkelig sat turbo på sin karriere som forretningskvinde.

- Det har været sjovt, hyggeligt og belejligt. Men, men ... Alt har jo en ende, og nu har jeg smidt ham ud! Ej, så hårdt er det dog ikke. Jeg har bare brug for mere plads, og så besluttede vi, at det var mig, der blev. Han får faktisk et nyt møg-lækkert kontor lige 200 meter væk, men ellers overtager jeg kontoret efter sommerferien, fordi jeg starter nye virksomheder og får flere ansatte, skriver Mascha Vang på sin blog.

Både som realitystjerne og forretningskvinde har Mascha Vang virkelig formået at skabe opmærksomhed om sin person, så mon ikke der bliver nok at se til på hendes nye single-kontor.

- Det bliver så spændende, og jeg glæder mig til at fortælle om alle projekterne. Jeg kommer naturligvis til at savne ham på kontoret, men vi kan jo altid mødes til frokost, og hvis vi råber højt nok, kan vi sikkert høre hinanden på den modsatte side af strøget, skriver Mascha Vang om kærestens nye kontor.

Se hele indlægget på bloggen her: http://maschavang.dk/2015/07/eventyret-er-slut-andreas-flytter-ud/

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip