Mascha Vang får tilbud fra fremmede mænd

Det er ikke gået mange mænds næse forbi, at kendisbloggeren Mascha Vang netop er blevet single.

Forleden offentliggjorde hun bruddet med komikeren Andreas Bo, og nu fortæller hun, at det allerede har ført til flere henvendelser fra fremmede mænd.

- Der er nogle mænd, der har opdaget, at jeg er single. Der er kommet nogle anmodninger på Facebook, og jeg har også fået flere sms'er. Så der er kommet tilbud, men jeg ved ikke helt, hvor gode de er, griner Mascha Vang og tilføjer:

- Jeg sletter dem ret hurtigt, uden at læse dem.

Bloggeren dannede gennem to år par med den kendte komiker, og selvom parret er gået hver til sit, så er der ingen sure miner.

- Vi har det okay, og vi taler stadig sammen. Det kommer også til at være en blød overgang for min datter. Hun savner selvfølgelig Andreas, og taler om ham, så han kommer fordi og leger med hende. Det skal ikke gå ud over hende, siger hun.

Mascha Vang har også arbejdet hårdt på at få blogbureauet Blogly op at køre. Det har være et stort arbejde.

- Det var en hård opstart, men nu kører det. Det skal jo lige bygges op, og så skete alt det her oveni. Men det går rigtigt godt. Det er meget spændende, siger hun.

Hun har længe haft sin egen populære blog, og hun har også en klar ambition med det nye blogbureau.

- Ambitionen er at få det til at være noget, jeg kan stå inde for og få andre bloggere til at have det godt og være glade. Det skal være mere intimt, end man ellers ser, siger hun.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip